Om Masala
30 ÅRS ERFARING I RESTAURANTBRANSJEN
Familien Chaudry har åpnet restauranten Masala i Sarpsborg i 2021. Siden oppstart har Masala restaurant vært en stor suksess, da den har brakt inn det indiske kjøkkenet med sine tradisjonelle retter i restauranten!
''Masala'' betyr krydder, og en hemmelighet bak våre retter er at Chef Deepak bruker egne oppskrifter og ulike variasjoner av krydder, for å bringe den indiske matopplevelsen i vår restaurant.
Målet vårt er å bruke gode råvarer og ferske ingredienser for å levere 100% matkvalitet.
Hvert år tilbyr vi gratis 3-retters julemiddag. Vi tilbyr også julebord og andre arrangementer for bordreservasjon. Grillmat er kundens favoritt om sommeren. Vi stiller med godt humør og stor plass på uteserveringen!
Nils Chaudry er eieren av Masala indian restaurant og har utdannet seg som kokk i Norge. Nils har lang erfaring i restaurantbransjen siden 1978 i Norge. Han har også drevet forskjellige restaurantkonsepter i Sarpsborg og i Oslo. Med den lange erfaringen er familien Chaudry klar til å presentere det nye indiske kjøkkenet i Sarpsborg. Vi ønsker dere velkommen og gleder oss til å møte dere!
MØT
KOKKEN VÅR
SJEF DEEPAK
Chef Deepak har hatt 35 års spennende og variert erfaring i kokkebransjen. Han har jobbet som kokk i Sør Afrika og i London. Ikke minst har han vært kjøkkensjef i den mest kjente 5-stjerners hotell Tajmahal i India. I tillegg har Deetak vært daglig leder i Ranj Mahal i Singapore.
MØT
KOKKEN VÅR
2
SJEF BISHAM
Chef Bisham er en dyktig kokk som har jobbet sammen med Chef Deepak i Tajmahal i India . Han har 18 års lang erfaring i kokkeyrket. Bisham kjenner godt til tradisjonelle indiske retter og er veldig flink med tandoori retter. Han har utviklet gode oppskrifter på grillmat fra det indiske kjøkkenet.