top of page

Om Masala

30 ÅRS ERFARING I RESTAURANTBRANSJEN

mikael design 2

Familien Chaudry har åpnet restauranten Masala i Sarpsborg i 2021. Siden oppstart har Masala restaurant vært en stor suksess, da den har brakt inn det indiske kjøkkenet med sine tradisjonelle retter i restauranten!

''Masala'' betyr krydder, og en hemmelighet bak våre retter er at Chef Deepak bruker egne oppskrifter og ulike variasjoner av krydder, for å bringe den indiske matopplevelsen i vår restaurant. 

​Målet vårt er å bruke gode råvarer og ferske ingredienser for å levere 100% matkvalitet.

Hvert år tilbyr vi gratis 3-retters julemiddag. Vi tilbyr også julebord og andre arrangementer for bordreservasjon. Grillmat er kundens favoritt om sommeren. Vi stiller med godt humør og stor plass på uteserveringen!

​Nils Chaudry er eieren av Masala indian restaurant og har utdannet seg som kokk i Norge. Nils har lang erfaring i restaurantbransjen siden 1978 i Norge. Han har også drevet forskjellige restaurantkonsepter i Sarpsborg og i Oslo. Med den lange erfaringen er familien Chaudry klar til å presentere det nye indiske kjøkkenet i Sarpsborg. Vi ønsker dere velkommen og gleder oss til å møte dere!

MØT 
KOKKEN VÅR

SJEF DEEPAK

Chef Deepak har hatt 35 års spennende og variert erfaring i kokkebransjen. Han har jobbet som kokk i Sør Afrika og i London. Ikke minst har han vært kjøkkensjef i den mest kjente 5-stjerners hotell Tajmahal i India. I tillegg har Deetak vært daglig leder i Ranj Mahal i Singapore.

Design 1 final

MØT 
KOKKEN VÅR

2

SJEF BISHAM

Chef Bisham er en dyktig kokk som har jobbet sammen med Chef Deepak i Tajmahal i India . Han har 18 års lang erfaring i kokkeyrket. Bisham kjenner godt til tradisjonelle indiske retter og er veldig flink med tandoori retter. Han har utviklet gode  oppskrifter på grillmat fra det indiske kjøkkenet.

bottom of page